Skip to content

Proiectul național ”Școala Familiei” – Modulul ”Alimentația sănătoasă a familiei moderne”

Cel de-al treilea modul al proiectului național”Școala Familiei”, coordonat de biofizicianul Virgiliu Gheorghe, s-a desfășurat la Iași, joi, 15 decembrie 2016, la Colegiul ”Sfântul Nicolae” și a avut ca temă alimentația sănătoasă a familiei moderne.
Formatorul atelierului, Ana-Corina Săcrieru, avocat și om de o aleasă noblețe sufletească, a creat o atmosferă prietenoasă și a adoptat un stil agreabil de prezentare și de interacțiune cu participanții. Cu acest prilej, formatoarea a prezentat și lucrarea ”Hrana Familiei” a cărei autoare este. Prefața cărții este semnată de prof. dr. Pavel Chirilă, care o recomandă pentru stilul accesibil și mesajul izvorât din sufletul unei mame și soții dedicate, care a studiat îndelung problematica gastronomiei tradiționale și care acționează mereu cu responsabilitate deplin asumată. ”Familia are posibilitatea de a readuce cu putere tradiția în prezent.Iar odată readusă, copiii noștri o vor duce mai departe. Și atunci vor ști să prețuiască tot ce ține de persoana noastră curată, fără chimicale, fără înlocuitori, fără arficial, fără iluzii, fără virtual, adică, fără înșelare.[…] Dacă suntem și ceea ce mâncăm, atunci să mâncăm ceea ce, de veacuri, ne-a ajutat să fim pe aceste meleaguri!”
Așteptăm cu multă nerăbdare modulul de alimentație sănătoasă aplicată, pe care îl va susține aceeași formatoare sufletistă și agreabilă.
Parteneri ai evenimentului au fost Asociația ”Pro Vita” Iași și Asociația PRORELIS.
 
Evenimentul a fost mediatizat de Ziarullumina.ro și BZI.ro