Skip to content

Domnului Teodorescu Gabriel, profesor de Religie

Stimate domnule Profesor,

ma inclin cu recunostinta in fata Dumneavoastra si va aduc sincere si profunde MULTUMIRI pentru tot ce m-ati invatat in anii de liceu!

Cuvintele mele sunt sarace pentru a exprima bogatia invataturilor pe care dumnevoastra mi le-ati insuflat cu o exceptionala maiestrie didactica, un calm aparte si o blandete rara insotite de o rabdare nemaintalnita! Va sunt recunoscatoare pentru ca mi-ati insuflat credinta in Dumnezeu si mi-ati calauzit mintea si inima spre Dorul de Dumnezeu, de sfintenie si de cunoastere a acestui univers al Credintei Crestine… mi-ati indrumat pasii spre frumusetea lumii nevazute,ilustrata prin picturile Bisericilor si Manastirilor si ati fost iertator cu mine atunci cand am gresit…

Va multumesc inca si pentru faptul ca ati reusit sa modelati sufletul meu stiurliubatic si naiv, neinitiat si extrem de orgolios, mandru si hain, plin de sine si naravas, …foarte greu de adus pe Calea cea Buna… la Hristos, Dumnezeul nostru Dulce si atat de Milostiv!

Sunt astazi omul care sunt datorita Dumneavoastra si va multumesc pentru asta!
Bunul Dumnezeu sa va incununeze viata, inima si sufletul cu Harul Sau Mantuitor si cu Sa Binecuvantare, cu Pace si Sanatate, cu Spor in frumoasa lucrare misionara pe care o desfasuarati cu elevii Dumnevoastra!
Va doresc ani frumosi, plini de Bucurie Sfanta… si Mantuire!

Cu aleasa pretuire,

Larisa-Gabriela Rusu
Pașcani

Preluare de pe webcultura.ro